header vervoer
foto

Rondreizen per huurauto biedt vrijheid en comfort

Voor een avontuurlijke reis naar de mooiste en meest bijzondere plekken van Costa Rica is een huurauto onmisbaar. Met de auto door Costa Rica reizen, geeft een gevoel van vrijheid. Je rijdt in je eigen tempo en je kunt stoppen waar je wilt.

Bij het samenstellen van onze rondreizen zorgen we ervoor dat de reisdagen niet erg lang zijn, zodat je ontspannen kunt rondreizen. De meeste wegen in Costa Rica zijn geasfalteerd en over het algemeen zit je niet langer dan vijf uur in de auto. Sommige wegen staan met hun gaten, heuvels en onverharde ondergrond garant voor een avontuurlijke rit. Alle huurauto´s die Pura Costa Rica Travel aanbiedt beschikken daarom over vierwielaandrijving (4WD). Bewegwijzering is nauwelijks tot niet te vinden in Costa Rica. Wij bieden daarom bij de autohuur altijd een navigatiesysteem aan. Zo wordt het rijden door Costa Rica erg makkelijk en kun je onderweg optimaal genieten.

slothOm in Costa Rica een auto te kunnen huren dien je in het bezit te zijn van een geldig Nederlands rijbewijs en een geldige creditcard. Bij onze huurprijs is de verplichte basisverzekering inbegrepen, net zoals het ongelimiteerd aantal kilometers en een tweede bestuurder. Een aanvullende `all risk´ verzekering waarbij het eigen risico volledig wordt afgekocht, is optioneel.