header bouwstenen

Start- en slotpakket San José

Startpakket San José
Alle rondreizen door de Costaricaanse natuur starten in de stad San José. San José is in het verleden door diverse aardbevingen getroffen, waardoor in tegenstelling tot andere Latijnsameriakaanse hoofdsteden slechts weinig koloniale gebouwen bewaard zijn gebleven. Desondanks heeft de stad wel een typische levendige sfeer. Op de centrale markt vind je vele kraampjes met lederwerk, keramiek, koffie, bloemen en een grote verscheidenheid aan tropische vruchten, waar ze heerlijke verse fruitsappen van maken. Vooral tijdens lunchtijd is het een drukte van belang in de kleine lunchtentjes op de markt. Schuif aan voor een typisch lokale lunch zoals een casado, een combinatie van rijst, bonen, gebakken banaan, groente met vis, kip of rundvlees. Bovendien vind je in de stad diverse interessante musea, zoals het Goudmuseum met oude Indiaanse sieraden, het Jademuseum of het Nationaal Museum. Drink een kopje échte Costaricaanse koffie in het sfeervolle café van het Nationaal Theater en bewonder de diverse fresco's.


Met een startpakket in San José start je je reis op ontspannen wijze. We wachten je op op de luchthaven en brengen je naar je hotel, waar je de eerste twee nachten van je reis verblijft. In het hotel ligt een informatiepakketje op je te wachten met allerlei tips op het gebied van bezienswaardigheden en een plattegrondje van de stad.


Hotel Fleur de Lys - Centrum
Wil je graag in het hart van het stadscentrum verblijven, dan zullen we voor je Hotel Fleur de Lys boeken. Een sfeervol hotel gevestigd in een gebouw in Victoriaanse stijl. Het hotel beschikt over een bar en een restaurant.

Hotel Bergerac - Los Yoses
Net buiten het stadscentrum, maar nog wel op korte afstand bieden we overnachtingen in het sfeervolle Hotel Bergerac met een tuin, waar je je even kunt terugtrekken van de drukte van de stad.

Vista al Valle - Rosario de Naranjo
Ben je niet zo´n stadsmens en wil je na aankomst op de luchthaven liever direct de natuur in? Op slechts een half uur rijden van de luchthaven bieden we de start van je rondreis in de groene omgeving van Vista al Valle in Rosario de Naranjo. Zo stap je de eerste dag van je reis al direct de natuur in om na een mooie wandeling bij een indrukwekkende waterval te eindigen en blijf je ver van de drukte van de stad.

Startpakket San José

Reisduur3 dagen - 2 nachten
Reissom€ 99,- per persoon in Hotel Fleur de Lys (o.b.v. 2 personen)
€ 155,- per persoon in Hotel Le Bergerac (o.b.v. 2 personen)
€ 180,- per persoon in Hotel Vista del Valle (o.b.v. 2 personen)
Vervoertransfer vanaf de internationale luchthaven naar een hotel in San José of nabijgelegen
Accommodatie2 overnachtingen in Hotel Fleur de Lys, Hotel Le Bergerac of Hotel Vista del Valle
Inclusief2 overnachtingen incl. ontbijt, vervoer zoals hierboven genoemd
Exclusiefinternationale vlucht, overige maaltijden, excursies, entreegelden en fooien

Slotpakket San José
Na afloop van je rondreis kom je weer terug in San José. Nog even wat souvenirs kopen, over de markt struinen of één van de musea bezoeken om vervolgens na een indrukwekkende rondreis in het vliegtuig terug naar huis te stappen.

Ons slotpakket biedt nog een laatste overnachting en we brengen je graag naar de luchthaven, zodat je je reis ook op ontspannen wijze kunt afsluiten.

Slotpakket San José

Reisduur2 dagen - 1 nacht
Reissom€ 60,- per persoon in Hotel Fleur de Lys (o.b.v. 2 personen)
€ 80,- per persoon in Hotel Le Bergerac (o.b.v. 2 personen)
€ 90,- per persoon in Hotel Vista del Valle (o.b.v. 2 personen)
Vervoertransfer vanaf een hotel in San José naar de internationale luchthaven
Accommodatie1 overnachting in Hotel Fleur de Lys, Hotel Le Bergerac of Hotel Vista del Valle
Inclusief1 overnachting incl. ontbijt, vervoer zoals hierboven genoemd
Exclusiefinternationale vlucht, overige maaltijden, excursies, entreegelden en fooien