header bouwstenen

Met onderstaande bouwstenen stel je zelf je ideale Costa Ricareis samen

Pura Costa Rica Travel helpt je graag je ideale Costa Rica reis samen te stellen. We bieden je daarvoor diverse bouwstenen van 2 tot 5 dagen aan. Deze bouwstenen kun je los boeken of combineren tot een volledig reisprogramma.

Je begint je reis met een startpakket in de hoofdstad San José om vervolgens de overweldigende en afwisselende natuur van Costa Rica te ontdekken. Om met de diverse bouwstenen een veelzijdige reis te kunnen samenstellen, hebben we onze bouwstenen daarom onderverdeeld in natuurtypen: regenwoud, nevelwoud, vulkanen en strand. Daarnaast bieden we diverse actieve bouwstenen in het menu avontuur die je Costa Rica reis compleet maken.

Terwijl op de rivieroevers kaaimannen en schildpadden liggen te zonnen vaar je over dichtbegroeide kanalen het regenwoud van Tortuguero in. In het Pacifische kustgebied heb je kans op het zien van bultrugwalvissen en dolfijnen en geniet je aan de voet van met regenwoud begroeide bergen van de natuur.

Een bezoek aan één van de vele vulkanen van Costa Rica kan niet in je reis ontbreken. Zoals de Volcán Tenorio en de nabijgelegen Rio Celeste: de turkooizen kleur van de rivier biedt hier een schitterend contrast met de groene omringende natuur.

De mistflarden van het nevelwoud geven een mysterieuze en sprookjesachtige sfeer. Ga op zoek naar de prachtig gekleurde quetzalvogel of slinger als een echte Tarzan of Jane van de ene boomtop naar de andere tijdens de canopytour.

Het ongerepte regenwoud grenst tot aan paradijselijke stranden waar je de laatste dagen van je reis heerlijk kunt ontspannen.

De veelzijdige natuur van Costa Rica leent zich uitstekend voor diverse activiteiten. Ga raften over een wild stromende rivier door prachtige kloven met steile oevers of kom tijdens een meerdaagse wandeltocht door de jungle van Corcovado oog in oog te staan met een tapir. De actieve bouwstenen maken je reis tot een écht avontuur.

De meeste bouwstenen vind je terug in de door ons samengestelde rondreizen.

Wil je een programma dat door onze Costa Rica specialisten op jouw wensen en ideeën is aangepast, vraag dan een volledig vrijblijvende offerte aan van een Costa Rica reis op maat.