header accommodatie
foto

Sfeervolle accommodaties midden in de natuur

Tijdens je reis door Costa Rica overnacht je in sfeervolle kleinschalige accommodaties midden in de natuur gelegen. Je valt in slaap omringd door junglegeluiden, het ruizen van een waterval of de branding van de oceaan. Pura Costa Rica Travel heeft alle accommodaties zelf bezocht en deze geselecteerd op ligging, sfeer, comfort en service. De accommodaties zijn niet alleen overnachtingsplaatsen, maar dragen bij aan de totaalbeleving van je reis.

Je slaapt in sfeervolle huisjes verscholen in het regenwoud, in een houten bungalow tussen de mistflarden van het nevelwoud of in een kleurrijke hacienda in koloniale stijl. De accommodaties die we voor je uit hebben gekozen zijn zeer gevarieerd. Je overnacht in tweepersoonskamers met eigen badkamer. Sommige hotels hebben een zwembad.

We willen je graag het Costa Rica van buiten de gebaande paden laten ervaren. Soms kiezen we daarom voor eenvoudige overnachtingsplekken met een speciale beleving. Ervaar bijvoorbeeld de gastvrijheid van de Bribri Indianen en breng de nacht door in een typisch rieten hut. De mooiste plekken liggen vaak zo afgelegen dat je er slechts te voet kunt komen. Tijdens de meerdaagse wandelingen in ons aanbod zal de overweldigende natuur van Costa Rica des te meer indruk op je maken. Tijdens de overnachtingen deel je de kamer en het sanitair met meerdere personen. Voordat je op de top van de Chirripó het hoogste punt van Costa Rica bereikt, slaap je bijvoorbeeld in een eenvoudige berghut.

Dergelijke onvergetelijke ervaringen maken je Costa Rica reis compleet.
accommodatie 1

Rio Tico Safari Lodge - Vergel de Punta Mala
accommodatie 2
La Carolina Lodge - Volcán Tenorio

accommodatie 3
Hotel California - Manuel Antonio
accommodatie 4
Casa de las Mujeres - Yorkín